Arhitektura in scenografija

Arhitektura in scenografija

Oblikovanje, tako scensko, sejemsko in arhitekturno je strast!

Z naročnikom uglasimo želje, ponudimo možnosti in odpiramo nove svetove – eko, urbana in historična arhitektura ter udobni in trajni interjerji so naše poslanstvo. Izjemne, žive, tehnično dovršene in zapomnljive scenografije ter sejemski prostori so naša posebnost. Eleganca, prepoznavnost in čitljivost naših grafičnih izdelkov ter označitev prostora nas delajo prepoznavne.Sejmi

V poplavi razstavljavcev je opazna in učinkovita sejemska predstavitev ključnega pomena.

Kreiranje in postavljanje sejemske postavitve so nam zaupali: Republika Slovenija, Riko hiše, Elektro Maribor, Citroen, Ferrari …

Javni projekti

Imamo tri desetletja izkušenj iz gledališča, filma, televizije, tako po scenski kot tehnični plati ter mnogo projektov, ki smo jih zaključili kot svetovalci za odrsko tehniko in večnamenske javne prostore. Opera, Drama, Ljubljanski grad, Gledališče Sežana, Unionska dvorana v Ljubljani in še ne izpeljan projekt treh akademij, poleg kopice drobnih projektov, so naše glavne reference.

Odrska tehnologija

Scenografsko snovanje ter spremljanje vsega novega na svetovni odrski sceni, zagotavlja vrhunsko znanje za načrtovanje odrskih sklopov ter ostalih tehnologij za celovitost gledališča.

Individualne gradnje

Avtohtona, eko in visoko-tehnološko osmišljena, hkrati pa udobna in domačna arhitektura, po meri posameznega naročnika, so naše prepričanje in poslanstvo. V načrtovanje vnašamo strast in zadihamo skupaj z naročnikom.

Notranja oprema

Notranja oprema naj spremlja življenjski slog in izpolni sanje. Z znanjem, izkušnjami in kreativnostjo lahko spremimo način vašega življenja in ga izpopolnimo.

Scenografija

Vedno izvirna posebnost, drugačnost, živost in nizanje presežkov, tako v filmskem, televizijskem, gledališkem in sejemskem prostoru, so pečat, ki ga nosijo vsi naši izdelki.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!