PONUDBA

Organizacija dogodkov

Dogodek je prefinjena celovita oblika pojavnosti. Prevzame, očara, začara in zagotavlja odmevnost. Je visoka šola kreativnosti in organizacije.

Teater d.o.o., družba za umetniško ustvarjanje, vsako leto ustvari in izpelje več kot 200 najrazličnejših dogodkov, s katerimi prevzame, očara, začara in zagotavlja odmevnost  pri naročniku, predvsem pa za naročnika v njegovi ciljni javnosti.


Prireditve

»Neponovljivo doživetje, ki naježi kožo, vzdrami srce in nahrani duha. To je dogodek, ki ga ustvari Teater.«

Kongresi in konference

Informiranje in soočanje mnenj je učinkovitejše, če ga začinimo s kreativnostjo in podpremo z odlično organizacijo.

Osebna praznovanja

Vsak trenutek v življenju je lahko praznik ter razlog in spodbuda za nepozabno doživetje. Uresničimo vaše sanje ali sanje vaših otrok!

Organizacija doživetij

V zraku, pod vodo, na vrhu hriba, v kraški jami, sredi mesta, ob obali jezera ali morja … Organizirana doživetja in team buildingi ponujajo neomejene možnosti sproščenega komuniciranja in zabave.

Arhitektura in scenografija

Oblikovanje, tako scensko, sejemsko in arhitekturno je strast!

Z naročnikom uglasimo želje, ponudimo možnosti in odpiramo nove svetove – eko, urbana in historična arhitektura ter udobni in trajni interjerji so naše poslanstvo. Izjemne, žive, tehnično dovršene in zapomnljive scenografije ter sejemski prostori so naša posebnost. Eleganca, prepoznavnost in čitljivost naših grafičnih izdelkov ter označitev prostora nas delajo prepoznavne.Sejmi

V poplavi razstavljavcev je opazna in učinkovita sejemska predstavitev ključnega pomena.

Kreiranje in postavljanje sejemske postavitve so nam zaupali: Republika Slovenija, Riko hiše, Elektro Maribor, Citroen, Ferrari …

Javni projekti

Imamo tri desetletja izkušenj iz gledališča, filma, televizije, tako po scenski kot tehnični plati ter mnogo projektov, ki smo jih zaključili kot svetovalci za odrsko tehniko in večnamenske javne prostore. Opera, Drama, Ljubljanski grad, Gledališče Sežana, Unionska dvorana v Ljubljani in še ne izpeljan projekt treh akademij, poleg kopice drobnih projektov, so naše glavne reference.

Odrska tehnologija

Scenografsko snovanje ter spremljanje vsega novega na svetovni odrski sceni, zagotavlja vrhunsko znanje za načrtovanje odrskih sklopov ter ostalih tehnologij za celovitost gledališča.

Individualne gradnje

Avtohtona, eko in visoko-tehnološko osmišljena, hkrati pa udobna in domačna arhitektura, po meri posameznega naročnika, so naše prepričanje in poslanstvo. V načrtovanje vnašamo strast in zadihamo skupaj z naročnikom.

Notranja oprema

Notranja oprema naj spremlja življenjski slog in izpolni sanje. Z znanjem, izkušnjami in kreativnostjo lahko spremimo način vašega življenja in ga izpopolnimo.

Scenografija

Vedno izvirna posebnost, drugačnost, živost in nizanje presežkov, tako v filmskem, televizijskem, gledališkem in sejemskem prostoru, so pečat, ki ga nosijo vsi naši izdelki.

Incentive

Team buildingi, ki zgradijo ekipo, ter s tem bistveno vplivajo na nadaljnje medsebojne odnose in uspeh.


Izposoja opreme

Teater d.o.o. razpolaga z lastno scensko opremo. Naročnik lahko najame posamezne elemente in jih uporabi v svojih zasnovah dogodkov.

Preverite, kaj se skriva v naših fundusih.


Oblikovanje in filmska produkcija

Eleganca, prepoznavnost in čitljivost naših grafičnih izdelkov ter označitev prostora nas dela prepoznavne.  Vsebino dogajanja izraža že prvo sporočilo publiki. Naši grafični izdelki zrcalijo zgodbo dogodka ali odkrivajo interjere.

Oglasni filmi, napovedi in snemanje prispevkov z dogodkov, kot tudi nizanje atraktivnih vsebin za prezentacije, grafični posegi v živo sliko, posebni efekti, laserska in 3D animacija, hologrami, produkcija mappinga in multimedijskih elementov za atraktivne dogodke.


Izobraževanje

Pridobivanje novih znanj je danes ena od poglavitnih smernic vsakega uspešnega podjetja. V Teatru smo zbrani sodelavci z veliko različnih znanj in andragoškimi izkušnjami. Svoja znanja smo organizirali v različna izobraževanja in coachinge.


This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!